fbpx

Radovi na gradilištu stambeno-poslovnog kompleksa Casa Mia u proteklom periodu su tekli po planu gradnje, poštujući sve propisane epidemiološke mjere.

Predstavljamo vam nekoliko kadrova završnih radova na lamelama A i B, modernog kompleksa Casa Mia. Casa Mia broji još samo nekoliko slobodnih stanova.

Pogledajte kompletnu ponudu stanova, a za sve detaljne informacije i prezentaciju kontaktirajte nas na broj telefona 066 924 924.

Radovi na stambeno-poslovnom kompleksu Casa Mia se odvijaju planiranom dinamikom, uz poštovanje najviših standarda kvaliteta, a prikazani kadrovi govore više od riječi.

Pogledajte kompletnu ponudu stanova, a za sve detaljne informacije i prezentaciju kontaktirajte nas na broj telefona
066 924 924.

Gradnja stambeno – poslovnog kompleksa Casa Mia na Bulevaru vojvode Stepe Stepanovića se nastavlja punim kapacitetom.

Za više informacija javite nam se na 066 924 924 ili office@aragostainvest.com

Pogledajte na videu kako teku radovi na gradilištu stambeno – poslovnog kompleksa Casa Mia, na Bulevaru vojvode Stepe Stepanovića u Banjoj Luci, gdje buduće stanare čeka miran i lagodan život.

Za sve detaljne informacije pozovite nas na broj 066 924 924 ili nam pišite na office@aragostainvest.com

Pogledajte kako gradilište stambeno-poslovnog kompleksa Casa Mia izgleda iz vazduha.

U proteklom mjesecu izvodili smo radove na konstrukciji šeste i povučene etaže “lamele B”, kao i druge etaže “lamele A”.

Za sve detaljne informacije pozovite nas na broj 066 924 924 ili nam pišite na office@aragostainvest.com

Izgradnja kompleksa Casa Mia teče planiranom dinamikom, a buduće stanare očekuje ugodan život u sigurnom, modernom i kvalitetom stambeno-poslovnom kompleksu.

U maju smo izvodili radove na konstrukciji 4. i 5. sprata lamele B i 1. sprata lamele A.

Pogledajte ponudu stanova, a zatim nas pozovite na broj 066 924 924 i saznajte sve detaljne informacije o projektu.

Uz poštovanje svih propisanih mjera, nastavljamo da gradimo punim kapacitetom. Pogledajte video sa gradilišta stambeno-poslovnog kompleksa Casa Mia, na Bulevaru vojvode Stepe Stepanovića.

U aprilu smo izvodili radove na konstrukciji drugog i trećeg sprata “lamele B”, kao i radove na konstrukciji horizontalnih elemenata iznad prizemlja “lamele A”.

U ponudi je ostalo još samo nekoliko trosobnih, četvorosobnih i petosobnih stanova, koje možete pogledati na našem web sajtu, a za više informacija kontaktirajte nas na broj telefona 066 924 924 ili na email office@aragostainvest.com

Iako epidemija korona virusa zahtijeva posebne mjere opreza koje primjenjujemo, izgradnja našeg stambeno-poslovnog kompleksa Casa Mia teče u skladu sa planom gradnje.

U martu smo izvodili AB radove na konstrukciji prizemlja i prvog sprata.

Takođe, u neposrednoj blizini kompleksa Casa Mia, počeli smo izgradnju lamele 3 stambeno-poslovnog kompleksa u ulici Boška Tošića. Trenutno su u toku AB radovi na konstrukciji podzemnog dijela objekta, što možete da vidite u drugom dijelu video snimka.

Za sve detaljne informacije kontaktirajte nas na broj telefona 066 924 924 ili na email office@aragostainvest.com

Pogledajte video sa gradilišta našeg novog stambeno-poslovnog kompleksa Casa Mia, koji gradimo na Bulevaru vojvode Stepe Stepanovića u Banjoj Luci.

U februaru smo priveli kraju izvođenje AB radova podruma. U martu nastavljamo AB radove iznad kote terena. Svi radovi teku planiranom dinamikom.

Prodaja stanova je u toku, za sve informacije o još uvijek slobodnim stanovima pozovite nas na broj 066 924 924 ili nam pišite na office@aragostainvest.com

U izvještaju vas informišemo o radovima koji se izvode na gradilištu našeg novog stambeno-poslovnog kompleksa Casa Mia, na Bulevaru vojvode Stepe Stepanovića u Banjoj Luci.

Povoljni vremenski uslovi u januaru omogućili su da gradnja teče po planu, a trenutno se radi na izvođenju AB i hidroizolaterskih radova podrumskih etaža objekta.

Prodaja stanova je u toku, za sve informacije o još uvijek slobodnim stanovima pozovite nas na broj 066 924 924 ili nam pišite na office@aragostainvest.com

2019. godina je za nama, a radovi na našem novom stambeno-poslovnom kompleksu Casa Mia teku u skladu sa planom gradnje.

U decembru smo radili na AB radovima i hidroizolaciji temeljne ploče, kao i AB radovima vertikalnih elemenata podruma.

Prodaja stanova je u toku, za sve informacije o ponudi raspoloživih stanova pozovite nas na broj 066 924 924 ili posjetite naš prodajni salon.

Gradnja našeg novog stambeno-poslovnog kompleksa Casa Mia teče po planu. Trenutno se izvode hidroizolaterski i AB radovi na temeljnoj ploči objekta.

Pogledajte video sa gradilišta, koji smo snimili iz vazduha, a uskoro ćete imati mogućnost i da putem video linka uživo pratite izgradnju ovog savremenog kompleksa na Bulevaru vojvode Stepe Stepanovića.

Prodaja stanova je u toku, pozovite nas na broj 066 924 924 ili posjetite naš prodajni salon da zajedno pronađemo stan koji zadovoljava sve vaše potrebe!

KONTAKT PODACI:

Adresa: Ulica Braće Mažar i majke Marije 19a, Banja Luka

Telefon: +387 51 218 722

Mobilni: +387 66 924 924

Faks: +387 51 218 077

Email: office@aragostainvest.com

Imate pitanja u vezi s našom ponudom unutar Casa Mia kompleksa? Ispunite kontakt formu, a naše ljubazno osoblje će se potruditi da Vam što prije odgovori na upit.

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
j