Životni stil koji zaslužujete

Casa Sofia

Na samo par minuta hoda od strogog centra grada, na uglu ulica Milana Rakića i Nikole Pašića, u naselju Dolac, smješten je naš novi luksuzni, stambeno-poslovni objekat Casa Sofia. Sadržaj objekta čine 22 stambene jedinice na šest etaža, tri poslovna prostora u prizemlju, te parking mjesta i ostave, na podrumskoj etaži.

Odlika ovog projekta su kvalitetni materijali, moderan dizajn i komforni životni i poslovni prostori. Komforu stanovanja veoma doprinosi i „pametni“ sistem instalacija, kao i grijanje prostora po sistemu toplotnih pumpi i električnih uređaja.

Stanari ovog luksuznog objekta će uživati u zagarantovanoj intimi koju će im obezbijediti ovaj objekat sa malim brojem stambenih jedinica, ali i komfor, kao jedan od prioriteta u našem trodecenijskom radu.

Galerija

Casa Sofia

Casa Sofia

Raspoloživi stanovi

Casa Sofia

Izvještaji sa gradilišta

Gradnja na našem novom projektu, Casa Sofia, koji se nalazi u neposrednoj blizini strogog centra grada, se odvija u skladu sa planom gradnje.

U proteklom periodu su, uprkos manje povoljnim vremenskim uslovima, uspješno odrađeni radovi na konstrukciji nižih etaža objekta.

Pogledajte ponudu stanova u objektu Casa Sofia, a za više informacija pozovite nas na broj telefona 066 924 924.

Casa Sofia

SIGURNA INVESTICIJA U VAŠU BUDUĆNOST

Imate pitanja u vezi s našom ponudom unutar Casa Sofia stambeno-poslovne zgrade? Ispunite kontakt formu, a naše ljubazno osoblje će se potruditi da Vam što prije odgovori na upit.

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
j