fbpx
CASA MIA – DOŽIVITE POTPUNI KOMFOR STANOVANJA!

Na jednoj od najljepših gradskih lokacija u Banjaluci, u Ulici Stepe Stepanovića, kod Univerzitetskog centra, smješten je naš novi stambeno- poslovni kompleks Casa mia. Kompleks koji čine tri lamele, sadrži 124 stambene jedinice na sedam etaža, 10 poslovnih prostora u prizemlju i parking mjesta na tri nivoa, u podrumskim etažama.

Pored modernog dizajna, kvaltetnih materijala, komfornih prostora, ovaj projekat se izdvaja i time što je jedan od prvih „pametnih“ objekata u gradu, što čitav koncept stanovanja podiže na jedan novi, savremeni, kvalitetniji i viši nivo.

Ovim projektom Aragosta invest daruje gradu Banjaluci još jedan moderan, komforan, pametni stambeni kompleks, a budućim stanarima- svojim kupcima, doživljaj potpunog komfora stanovanja.

RASPOLOŽIVI STANOVI
Garsonjere

Od 23 m2 do 27 m2
Pogledaj
Dvosobni
stanovi
Od 41 m2 do 51 m2
Pogledaj
Trosobni
stanovi
Od 54 m2 do 79 m2
Pogledaj
Četvorosobni
stanovi
Od 80 m2 do 125 m2
Pogledaj
Petosobni
stanovi
Od 109 m2 do 148 m2
Pogledaj
RASPOLOŽIVI POSLOVNI PROSTORI I PARKING MJESTA
Poslovni
prostori

Pogledaj
Parking
mjesta

Pogledaj
CASA MIA - PRONAĐITE SVOJ DOM!

Bulevar Stepe Stepanovića u Banja Luci je poznat kao jedna od najpitomijih i najljepših gradskih ulica. Zahvaljujući njenim bogatim drvoredima, lakom pristupu, blizini gradskog jezgra i raznovrsnih sadržaja, kao i rijeke Vrbas, ova ulica jedna je od najprimamljivijih stambenih zona grada.

Za samo 15 minuta laganog hoda od Vašeg budućeg doma, možete biti u strogom centru grada, a kada se izgradi novi planirani most na rijeci Vrbas, taj period smanjiće se i duplo. Na samo 2 minuta hoda je rijeka Vrbas sa svojim mnogobrojnim sadržajima (rekreacija u prirodi, zabava za djecu, ugostiteljski sadržaji).

Ono što je takođe velika prednost ove lokacije je brz i lak pristup svim svakodnevnim sadržajima, koji su neophodni za život u gradu. Na maksimalno 3 minute hoda od objekta smješteni su: univerzitetski centar, dvije osnovne škole, vrtići, banke, marketi, mnogobrojni prodajni i uslužni objekti.

Ako niste ljubitelj gradske buke i gužve, a voljeli biste da su Vam na dohvat ruke svi sadržaji neophodni za ugodan svaki dan, bez žurbe i stresa, u komfornom i zdravom životnom okruženju, pronašli ste svoj dom – CASA MIA. Dobro došli!

KONTAKT PODACI:

Adresa: Ulica Braće Mažar i majke Marije 19a, Banja Luka

Telefon: +387 51 218 722

Mobilni: +387 66 924 924

Faks: +387 51 218 077

Email: office@aragostainvest.com

Imate pitanja u vezi s našom ponudom unutar Casa Mia kompleksa? Ispunite kontakt formu, a naše ljubazno osoblje će se potruditi da Vam što prije odgovori na upit.

[]
1 Step 1
Ime i prezime
Email adresa
Poruka
0 /
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
FormCraft - WordPress form builder
j