Osnovana davne 1990. godine u Banjoj Luci, Aragosta Invest je svoj poslovni put započela kao mala porodična kompanija. Od 1990. do danas, mnogo toga se promijenilo, ali ne i naša ideja vodilja – graditi kvalitet i povjerenje.

Aragosta Invest je danas tržišni lider koji broji 150 zaposlenih, među u kojima su vrhunski stručnjaci – inženjeri građevine i arhitekte. Gotovo tri decenije iskustva u izgradnji poslovno-stambenih objekata smo stekli kontinuiranim ispunjavanjem, kako potreba svojih klijenata, tako i savremenih standarda kvaliteta.

Da su kvalitet i povjerenje na vrhu liste poslovnih prioriteta Aragosta Investa, svjedoče i mnogobrojne sertifikacije koje su kompaniju pozicionirale u rang sa evropskim. Uz sve potrebne licence za projektovanje i realizaciju projekata niskogradnje i visokogradnje, Aragosta Invest je, s opravdanim razlogom, danas brend kojem se vjeruje.

Iza nas je 400.000 m2 izgrađenog stambeno-poslovnog prostora te na desetine hiljada kvadrata objekata izgrađenih za posebne namjene, a od značaja za naše sugrađane, poput bolnica, škola, pozorišta te trgovačkih centara.

j