Uspješna građevinska kompanija gradi povjerenje klijenata

Uspješna građevinska kompanija gradi povjerenje klijenata

Kupovina stana je jedna od velikih životnih odluka modernog čovjeka, jer ulaganjem u nekretninu određuje životni prostor u kojem će provesti veći dio svog vremena. Dom je mjesto u kojem nastaju najljepši trenuci i koje čuva najljepše uspomene, udobna oaza za odmor nakon napornog dana i mjesto na koje će se svi, kuda god otišli, uvijek rado vraćati.

Kompanija koja već više od dvije decenije važi za jednog od lidera u domenu gradnje stambeno-poslovnih objekata je „Aragosta Invest“ iz Banjaluke, ime koje je postalo sinonim za kvalitet u izgradnji. Uspješna poslovna priča započela je još daleke 1990. godine osnivanjem male porodične firme „Dom Invest“, da bi 1997. godine preduzeće promijenilo ime u „Aragosta Invest“ pod kojim i danas posluje.

Aragosta objedinjuje stručnost i iskustvo u projektovanju i izgradnji, a zahvaljujući vrhunskim materijala koji se koriste u izgradnji stekla je reputaciju pouzdanog izvođača građevinskih radova.Ono po čemu je „Aragosta Invest“ naročito prepoznata na tržištu nekretnina je činjenica da je istovremeno izvođač radova, investitor i projektant, s obzirom da posjeduje sopstveni projektni biro. U Aragosti su posebno ponosni na svoj tim, koji čini više od 150 zaposlenih, među kojima su i vrhunski domaći stručnjaci – diplomirani inženjeri građevine i arhitekture.

Kako je tekla izgradnja stambeno-poslovnih objekata sticano je i povjerenje klijenta, a zadovoljni kupci desetina hiljada kvadrata izgrađenih u proteklih 20 godina najbolja su preporuka i garancija vrhunskog kvaliteta. Poslovna politika kompanije usmjerena je ka poštovanju svih zakonskih propisa, a posebna pažnja se posvećuje maksimalnom zadovoljenju potreba kupaca i njihove potpune pravne sigurnosti.

Pored stambene izgradnje, koja je primarna djelatnost ove kompanije, „Aragosta Invest“ je izvođač specijalizovan za izgradnju objekata drugih namjena. Višedecenijsko iskustvo primjenjeno je uizgradnji bolnica, škola, pozorišta i administrativnih objekata u Republici Srpskoj i BiH, ali i van granica države, na veoma zahtjevnom tržištu u inostranstvu.

Osim što se može pohvaliti izuzetnim poslovnim rezultatima, „Aragosta Invest“ kao društveno odgovorna kompanija podržava i pomaže razvoj infrastrukutre lokalne zajednice. Tako je krajem protekle godine, u saradnji sa još tri kompanije, „Aragosta Invest“ izgradila i Banjaluci poklonila dva nova igrališta u naselju Borik.

„Aragosta Invest“ je, s opravdanim razlogom, danas prepoznatljiv brend kojem se vjeruje i koji se na tržištu pozicinirao kao lider u građevinskom sektoruVišegodišnje iskustvo u izgradnji, imponzatan spisak završenih projekata i stečeno povjerenje kupaca to i potvrđuju.

Podjelite sa drugima!